Bitcoin-mijnbouw – Nummer één manier om geld te verdienen met bitcoin

Spread the love

Als je de grootst mogelijke hoeveelheid Bitcoin wilt samenstellen, is mining een van je beste opties. Mijnbouw verwijst naar het gebruik van computerhardware om automatisch een aantal wiskundige bewerkingen uit te voeren, wat op zijn beurt nieuwe Bitcoin creëert. De manier waarop Bitcoin is opgezet, kan ooit slechts 21 miljoen worden geproduceerd. Op het moment dat dit artikel werd geschreven, zijn ongeveer 16,7 miljoen van deze Bitcoins met succes gedolven, waardoor er meer dan vier miljoen op tafel liggen voor Bitcoin-mijnwerkers.

Een ding dat je moet weten over Bitcoin-mining voordat je eraan begint, is dat de moeilijkheid in de loop van de tijd toeneemt. Met andere woorden, het zal meer tijd en meer rekenkracht kosten om elke volgende Bitcoin te genereren. Ga na wat de bitcoin koers verwachting in 2020 is. In de begindagen van Bitcoin konden cryptocurrency-enthousiastelingen grafische verwerkingseenheden op reguliere computers gebruiken voor hun mining. Inmiddels is de moeilijkheid echter zo toegenomen dat er veel meer gespecialiseerde apparatuur nodig is.

Een manier om Bitcoin-mining te benaderen is om het zelf te doen. Om dit te doen, moet je investeren in een bitcoin trader. Bitcoin-mijnwerkers zijn externe apparaten die de nodige rekenkracht leveren om Bitcoin te produceren in de huidige, zeer moeilijke omgeving. De prijs van een Bitcoin-mijnwerker zal aanzienlijk variëren op basis van zijn verwerkingscapaciteit. Kleine USB-mijnwerkers beginnen bij minder dan $ 100, terwijl grotere, krachtigere mijnbouwapparatuur tot tienduizenden dollars kan oplopen. Hoewel de initiële investering van het kopen van een Bitcoin-mijnwerker vrij groot kan zijn, kunt u uw eigen gestage stroom nieuwe Bitcoin produceren totdat de volledige 21 miljoen is bereikt.

Als u besluit om zelf te gaan minen, houd dan rekening met de perifere kosten. U moet niet alleen betalen voor de apparatuur die u wilt gebruiken, maar er zijn ook elektriciteitskosten aan verbonden. Als je een grote mijnwerker hebt die een aanzienlijke hoeveelheid warmte produceert, moet je misschien ook een koelsysteem installeren om het goed te laten werken. Samen kunnen deze kosten veel van de winstmarge in Bitcoin-mining opeten. Gelukkig, als Bitcoin in waarde blijft waarderen, zullen deze perifere kosten uiteindelijk met terugwerkende kracht worden gecompenseerd door die waardering.

Als u niet naar de initiële kosten en het gedoe van het opzetten van uw eigen persoonlijke Bitcoin-mijnactiviteiten wilt gaan, kunt u nog steeds aan de slag met wat bekend staat als contract-mining. In contract mining betaalt u een vergoeding in ruil voor een bedrijf dat namens u Bitcoin mining-apparatuur gebruikt. Dit contract duurt een bepaalde periode en alle Bitcoin die gedurende die tijd wordt gedolven op de apparatuur die u hebt gecontracteerd, wordt naar uw Bitcoin-portemonnee verzonden.