4 Tips Om Uw Bankpas Als Een Professional Te Gebruiken

Spread the love

Of u nu net uw eerste betaalpas heeft gekregen of er al een paar jaar een gebruikt, we hebben enkele tips om u te helpen extra kosten te vermijden, uw geld veilig te houden en bij te houden hoeveel u besteden.

Gebruik RBC-geldautomaten

Wanneer u contant geld nodig heeft, kunt u gratis geld opnemen van elke RBC-geldautomaat, zolang u zich houdt aan de transactielimiet die bij uw account hoort. Als u de geldautomaat van een andere bank gebruikt of de geldautomaten zonder naam die u in sommige restaurants en supermarkten vindt, worden er extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten kunnen variëren van $ 3- $ 5 of zelfs hoger.

Krijg geld terug

Heb je contant geld nodig, maar wil je geen kosten betalen of je best doen om naar een geldautomaat te gaan? Vraag om ‘geld terug’ tijdens uw aankoop bij grotere winkels, zoals een supermarkt. U vermijdt niet alleen de transactiekosten, maar de opname telt niet mee voor uw maandelijkse transactielimiet. Heeft u nog geen debit card? U kunt online een debitcard snel aanvragen.

Houd uw transacties bij

Als u een bankrekening zonder maandelijkse kosten heeft en elke maand een vast aantal gratis transacties ontvangt, moet u een aantal dingen in gedachten houden. Vooral wanneer u een zakelijke creditcard bestellen gaat.

Begrijp eerst welke transacties meetellen voor uw limiet – e-Transfers tellen bijvoorbeeld niet mee (ze zijn altijd onbeperkt bij RBC), maar wanneer u geld uit een geldautomaat haalt, betaalt u met debet/ tap of betaalt u een rekening met online bankieren telt.

Ten tweede, blijf binnen uw transactielimiet en houd uw uitgaven in de gaten (mobiel en online bankieren zijn daar geweldig voor): krijg geld terug wanneer u kunt, en plan uw opnames zodat u niet elke dag de geldautomaat raakt.

Als u elke maand uw transactielimieten overschrijdt, kijk dan naar een onbeperkte bankrekening met een laag maandelijks bedrag.

Bescherm uw kaart en pincode

De meesten van jullie weten dit al, maar het is de moeite waard om te herhalen: “Vertel je pincode aan niemand. Schrijf het niet op, stop het niet in je telefoon of vraag je vrienden om geld voor je te halen door ze je kaart en pincode te geven ”.