Dingen die u waarschijnlijk voor uw eerste auto wilt kopen

Spread the love

Of uw tweede auto, of derde auto, of miljoenste auto.

1. Een Bluetooth-zender voor het (veilig!) Handsfree bellen, luisteren naar je favoriete FM-radiostations of jammen met je muziek vanaf je telefoon terwijl je kunt opladen.

Scherm toont inkomende oproepnummers, spanningsniveaus in auto-accu, volume, FM-frequentie en nummernaam tijdens het afspelen van muziek vanaf een Micro SD-kaart of USB-stick. Er zijn dubbele USB-poorten en een gemakkelijke uit-schakelaar. Het is universeel compatibel. Dit kan ook gelden voor je gps tracker.

Veelbelovende beoordeling: “Dit apparaat is geweldig! Het geluid is kristalhelder, het is supergemakkelijk in te stellen en het koppelt automatisch telkens wanneer ik het voertuig aanzet. Geweldige aankoop en ik ben zeer tevreden.” – Juan Perez.

2. Een USB-oplader met twee poorten, zodat u uw telefoon op 100 kunt houden, zelfs als uw snelheidsmeter op 0 staat.

Compatibel met iPad, iPhone, iPod, HTC, Galaxy, Blackberry, MP3-spelers, digitale camera’s, PDA’s en andere soorten mobiele telefoons. Het is natuurlijk ideaal wanneer het als telefoonhouder voor auto kan dienen. Of gewoon een aparte houder kopen voor veiligheid.

Veelbelovende recensie: “Deze lader is geweldig. Ik heb altijd een hekel gehad aan de trage autoladers die we meestal hebben. We hebben ze allemaal – de lader van het tankstation die de telefoon nauwelijks in leven houdt, en alleen als je hem niet gebruikt. Dit is niet zoals dat. Dit is net zo snel als de bliksemlader in de muur. Sluitte het aan op één procent en in een mum van tijd was ik op 30%. We hebben het gebruikt met Galaxy en iPhone. Zelfs tegelijkertijd. Sterk aanbevelen. ” – Logan H.

3. Een verwarmd zitkussen om zelfs de oudste, meest robuuste auto te laten voelen als een luxe voertuig.

Sluit hem gewoon aan op het 12 volt DC-stopcontact van uw auto. De max verwarming temp. is 114 graden F, en het heeft hi / lo / off temp. controles.

Veelbelovende beoordeling: “Beste product ooit. Ik was in een hit en rende terug in 2012 en mijn wervelkolom was gebroken. Dit kleine aantal zit altijd in mijn auto en ik heb er thuis een aan mijn bureau. Mijn rugpijn zal altijd zijn er voor het leven, maar dit zorgt ervoor dat het voor minstens 70% verdwijnt. Ik heb pijn in de onderste, middelste en bovenste wervelkolom. Dit verwarmde zitkussen helpt mijn hele rug. MIJN BESPARENDE GENADE! ” – MsAmysGems